Nyheter

Att bryta pandemistiltjen med att släppa ny musik känns som en lunga fylld av frisk luft! AOD har jag gjort tillsammans med Snoh Aalegra och Tommy Black och låten är pure vibes från hjärtat för era öron. 💜 Lyssna även på Spotify här: https://spoti.fi/36ClU4k Eller alla andra ställen här: https://tmbk.lnk.to/AOD


Bourgeois Shangri-La

Sjukt kul att tolka Miss Li i gårdagens program! Jag känner verkligen ett släktskap i hennes musikaliska energi. Dock kan jag bara drömma om att han en så fantastisk röst. Hoppas ni gillar låten! Lyssna här.


Falken – Bella Boo – Remix

Ännu ett geni som förärat Falken med nya kläder är Bella Boo. En framtida legend in the making. Hon har gjort en djup, groovy, basdriven dänga av låten. In och lyssna folks.


Falken – Lindstrøm & Prins Thomas – Remix

Falken är en kommuniké från mitt hjärta utskickad i universum i hopp om att den ska nå andevärlden där min vän nu bor. Jag har bett ett gäng grooveexperter remixa låten. Och först ut är Lindstrøm och Prins Thomas, den kontemporära diskons Yoda och Obi-Wan. Klicka här för att lyssna!


Ny låt – Falken – ute nu

Här är han, Christian Falk, tillsammans med DJ Sleepy på Hornstull 2014, bara några månader innan han gick bort. Dessa två svenska hiphop-pionjärer producerade och släppte min första låt någonsin. Lifestress, år 1996.

Christian Falk, min käre vän dog för exakt fem år sedan idag. Jag saknar honom så otroligt mycket. Hans humor, kunskap om musik, sinne för rytm och stil var så oerhört inspirerande, lärorik och roligt att få känna. Han var originell, något som är ytterst sällsynt inom svensk musik. Han gick sin egen väg och framför allt valde han alltid sväng och feeling över konvention och trend.
Min nya låt producerad av Chords och Collén heter FALKEN och den är till och om min vän Christian Falk. Den finns på alla streamingtjänster NU.

I love you Falconetti, see you on the other side.

Lyssna här för att lyssna!