Ny låt – Falken – ute nu

Här är han, Christian Falk, tillsammans med DJ Sleepy på Hornstull 2014, bara några månader innan han gick bort. Dessa två svenska hiphop-pionjärer producerade och släppte min första låt någonsin. Lifestress, år 1996.

Christian Falk, min käre vän dog för exakt fem år sedan idag. Jag saknar honom så otroligt mycket. Hans humor, kunskap om musik, sinne för rytm och stil var så oerhört inspirerande, lärorik och roligt att få känna. Han var originell, något som är ytterst sällsynt inom svensk musik. Han gick sin egen väg och framför allt valde han alltid sväng och feeling över konvention och trend.
Min nya låt producerad av Chords och Collén heter FALKEN och den är till och om min vän Christian Falk. Den finns på alla streamingtjänster NU.

I love you Falconetti, see you on the other side.

Lyssna här för att lyssna!


Senaste nyheter